E-Kréta

Fa- és bútoripar ágazat (0202) - Faipari technikus

  Szeretnél tapasztalatot szerezni a bútoriparban vagy az épületasztalos iparban? Megfelelő szakmai tanácsot adni a terméktervezésben? Akkor ne habozz, jelentkezz a faipari technikus képzésünkre!

  Mi a feladatod? Felméred a bútoripari és épületasztalosipari munkát a megrendelés helyszínén. Szakmai segítséget nyújtasz a megrendelőnek a termék anyagával, méretével, formájával és kivitelével kapcsolatban. A számítógépes tervezőprogram segítségével elkészíted a termékrajzot, látványtervet és az árkalkulációt. Emellett műszaki dokumentációt is készítesz a termék gyártásához, valamint meghatározod az alap- és segédanyagokat. Természetesen gondoskodsz az eszközök, gépek, szerszámok szakszerű kiválasztásáról is.

  Ráadásul programot írhatsz az alkatrészek CNC gépen történő készítésére is! Te tervezed, szervezed és irányítod a vállalkozás termékgyártását, és még a faipari termékek helyszíni beszerelését is ellenőrzöd. Minőségellenőrzési feladatokat is ellátsz, és természetesen betartatod a munka-, tűz- és környezetvédelmi előírásokat és szabályokat.

  Ha szeretnél részt venni a bútoripari, épületasztalosipari és egyéb faipari termékek gyártásában, akkor ez a képzés neked szól! Itt megtanulhatod, hogyan készíthetsz el saját kezűleg fa- és faalapú termékeket, fűrész- és lemezipari termékeket, faház elemeket és egyéb faipari termékeket. Ráadásul prezentációval is illusztrálhatod az érdeklődő ügyfeleknek.

Jelentkezz még ma, és légy részese a faipari technikusok csapatának!