E-Kréta

Szépészet ágazat (0200) - Fodrász

  Szeretnéd megismerni a fodrászat izgalmas világát? Ezen a képzésünkön mindent megtanulsz, amire szükséged van a tökéletes hajvágáshoz és formázáshoz!

  A kiváló fodrászaink segítségével elsajátíthatod a vendégfogadás művészetét, hogyan tervezzék meg a kívánt hajszolgáltatásokat, és hogyan diagnosztizálják a haj típusát, fejbőrt és egyéniséget.

  A hajmosással és hajápolással kapcsolatos tudásunk segítségével megtanulod, milyen termékeket és technikákat használj a vizes és száraz haj formázásához.

  De ne feledkezzünk el a férfiakról sem! Arcborotválás és szakáll-bajusz formázás is a képzésünk része lesz. Ráadásul megtudod, hogyan vágj és száríts hajat különböző stílusoknak megfelelően.

  És persze nem maradhatnak ki azok sem, akik változatosságot szeretnének a hajszínükben! Megtanulod tervezni és elvégezni a hajszín változtatását a megfelelő termékek és technikák alkalmazásával.

  Ha hosszabb tartós formaváltoztatásra vágysz, akkor sem fogsz csalódni! Képzésünkben minden részletre kiterjedünk, hogy feltérképezzük az igényeidet és elvégezzük a szükséges eljárásokat.

  Nőként fontos, hogy legyen egy olyan hajvágás, amely megfelel az egyéniségednek. Ezért megtanítunk alkalmazni az alap és divathajvágási formákat, amelyek kiemelik szépségedet.

  Ha pedig álomszerű hajhosszra vágysz, akkor sem kell tovább keresgélned! Különböző hajhosszabbítási technikákat és technológiákat sajátíthatsz el, valamint megtanulhatsz alkalmi hajviseletet készíteni.