E-Kréta

Szépészet ágazat (0200) - Kozmetikus technikus

  Szeretnél elmélyült tudással rendelkező kozmetikus technikus lenni? Akkor ezt az képzést neked találtuk ki! A kozmetikus technikus az arc és test szépítésével, ápolásával és javításával foglalkozik, személyre szabott kozmetikai szolgáltatásokat nyújtva.

  A képzés során megtanulod a manuális bőrápoló és szépítő kezeléseket, valamint a kozmetikus hatáskörébe tartozó elektrokozmetikai eljárásokat is alkalmazod majd. Speciális arc- és testkezelésekkel foglalkozunk, és szakszerűen tervezzük és teremtjük meg az ehhez szükséges feltételeket.

  Kozmetikus technikusként nem csak kezeléseket végezel, hanem hiteles információkkal is ellátod vendégeidet az otthoni bőrápolásról és a szükséges kozmetikumokról. Emellett ideiglenes és tartós szőrtelenítési módszereket is alkalmazol.

  A képzés során a legfontosabb dolog az egészségügyi, higiéniai és biztonságtechnikai feltételek betartása, hogy mindig biztosítsuk a vendégünk és a saját testi épségét és egészségét. Emellett megismerkedünk a vállalkozási és marketing tevékenységekkel is.

Ha szeretnél kozmetikus technikusként elhelyezkedni, vagy saját vállalkozást indítani ezen a vonalon, akkor ez a képzés neked szól! Ne habozz, jelentkezz még ma!