E-Kréta

Szakmák Vására 2023 - Az álommeló megtalálásának lehetősége

  Nagy sikert aratott a Szakmák Vására az MMSZ Esterházy Miklós Technikumban. Közel 200 általános iskolás fiatal vett részt ezen az interaktív szakmai bemutatón, ahol a helyi duális partnerek bemutatták a különböző ágazatokat és szakmákat.

Egy rendezvény, ami lehetővé teszi a fiatalok számára az álommeló megtalálását

  A Szakmák Vására egy olyan rendezvény, amely lehetőséget nyújt a fiatalok számára, hogy közelebbről megismerjék és kipróbálhassák a szakmákat. Az eseményen 9 különböző ágazat 15 különböző szakmáját mutatták be a helyi duális partnerek, akik a gyakorlatban is tevékenykednek ezeken a területeken.

  Az eseménynek otthont adó MMSZ Esterházy Miklós Technikumban a jó hangulat és barátságos környezet várta az érdeklődő diákokat. A résztvevőknek lehetőségük volt kipróbálni a különböző szakmákat, például hegesztést, autószerelést és programozást. Az interaktív bemutatók és műhelyek által a fiatalok megkapták az elsődleges tapasztalatokat, amelyek segítenek a jövőbeli szakmai döntések meghozatalában.

A fiatalok inspirációja és motivációja a Szakmák Vására által

  Sok fiatal számára rendkívül nehéz megtalálni a saját útjukat a szakmai pályán. A Szakmák Vására rendezvény azonban nagyszerű lehetőségeket kínál a fiataloknak a szakmai orientációban és a céljuk megtalálásában.

  A rendezvény résztvevőin kívül az interaktív bemutatókra látogató szülők és pedagógusok is inspirálódhattak a különböző szakmák gazdagságáról. Ez a rendezvény nem csak a fiatalok számára jelentett egyedi lehetőséget, hanem mindazok számára, akik segítséget szeretnének nyújtani a fiataloknak a szakmai útjuk megtalálásában.

  Ha szeretnél részletes információkat megtudni a Szakmák Vására rendezvényről, vagy szeretnéd a jövőben részt venni hasonló eseményeken, látogasd meg az MMSZ Esterházy Miklós Technikum hivatalos weboldalát!

Ne feledd, a szakmák felfedezése a kulcs ahhoz, hogy az álommelót megtaláld és egy boldog és sikeres jövőt építs magadnak!

További képekért látogasson el facebook oldalunkra.